Termes i condicions d'ús.

1. Política de Privacitat

Quan vostè ens facilita informació de caràcter personal a través del lloc web www.miankdesign.com (en endavant, el lloc web), Miank Design respecta la seva intimitat i els drets que li reconeix la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal. Per això, és important que entengui quina informació recollim sobre vostè durant la seva visita i què fem amb aquesta informació. La seva visita al lloc web està subjecta a la present Política sobre Tractament de Dades Personals. No comunicarem a tercers la seva informació de caràcter personal, excepte en la forma establerta en aquesta política de privacitat i Tractament de Dades o en els avisos establerts per a cada supòsit en què es recullin les seves dades personals. Miank Design podrà revelar qualsevol informació, incloent dades de caràcter personal, que consideri necessària per a complir les obligacions legals.

1.1. Recollida i Ús de la informació

Al facilitar-nos les seves dades de caràcter personal en el Lloc Web, està expressant la seva acceptació al tractament i comunicació de les seves dades personals en la forma prevista en aquesta Política sobre Tractament de Dades Personals. Si prefereix queMiank Design no recapti informació personal sobre vostè, preguem que no ens la faciliti. Miank Design podrà usar la informació de caràcter personal que ens faciliti de forma dissociada (sense identificació personal) per a fins interns, com pot ser l’elaboració d’estadístiques. Així, Miank Design podrà demanar, emmagatzemar o acumular determinada informació de caràcter no personal referent al seu ús del lloc web, com per exemple aquella informació que indiqui quines de les nostres pàgines són més populars. Podrà exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal a l’correu hello@miankdesign.com.

 

2. Condicions d’ús del Lloc Web

2.1 General

L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte del Lloc Web de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’Usuari respondrà davant d’aquesta obligació. Queda expressament prohibit l’ús del Lloc amb fins lesives de béns o interessos de Miank Design o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de Miank Design o de tercers.

2.2. Enllaços

El lloc web podrà contenir enllaços a/o des d’altres llocs web. Ha de saber que Miank Design no es responsabilitza de les pràctiques que, en matèria de tractament de dades personals, segueixen altres llocs web. La present Política sobre Tractament de Dades Personals és d’aplicació només a la informació que demanem en el Lloc Web. Li aconsellem llegir les polítiques sobre tractament de dades personals d’altres llocs web amb els que enllaci a o des del nostre lloc web o que visiti d’una altra manera.

 

3. Notificació de Canvis

La present Política sobre Tractament de Dades Personals podrà ser modificada per Miank Design en qualsevol moment i s’entendrà vigent a partir d’aquest moment. En aquest cas, s’inclourà la política revisada en el Lloc Web i si vostè és un usuari registrat, li enviarem per correu electrònic. SI ÉS USUARI REGISTRAT I NO RESPON A EL REFERIT CORREU ELECTRÒNIC EN UN TERMINI DE TRENTA (30) DIES, EL SEU SILENCI S’ENTENDRÀ COM CONSENTIMENT A LA NOVA POLÍTICA SOBRE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS.

 

4. Exclusió de responsabilitat

www.miankdesign.com no garanteix la disponibilitat i continuïtat del Lloc Web ni es fa responsable de qualsevol dany i perjudicis produïts o que puguin produir-se en el futur, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació i de les matèries contingudes en el web www.miankdesign.com.