TEL: Fem visible l’invisible

Creativitat i disseny gràfic per a l’exposició d’il·lustracions que ha organitzat el col·lectiu d’il·lustradors del Penedès Gargot i ATELCA (Associació del Trastorn Específic del Llenguatge a Catalunya) , que té lloc a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès (Barcelona) i que es podrà visitar fins a finals d’octubre. Amb el títol “TEL: fem visible l’invisible“, l’objectiu és mostrar amb il·lustracions aquest trastorn que afecta la comunicació.

He realitzat el logotip, cartell, rollup, flyers i làmines explicatives que acompanyen les il·lustracions de l’exposició. També he col·laborat amb una il·lustració per a l’exposició.

 

Creatividad y diseño gráfico para la exposición de ilustraciones que ha organizado el colectivo de ilustradores del Penedès GargotATELCA (Asociación del Trastorno Específico del Lenguaje a Catalunya) , que tiene lugar a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès (Barcelona)  y que se podrá visitar hasta a finales de octubre. Con el título “TEL: fem visible l’invisible“, tiene como objetivo mostrar en ilustraciones este trastorno que afecta la comunicación.

He realizado el logotipo, cartel, rollup, flyers y láminas explicativas que acompañan las ilustraciones de la exposición. También he colaborado con una ilustración para la exposición.

 

Admin

Darrere de MIANK DESIGN hi ha el Miquel Àngel Cuesta, Director d’Art i Dissenyador Gràfic expert en disseny corporatiu i editorial des de l’any 2004 de forma professional. Es dedica especialment al treball gràfic creatiu, útil i pràctic, i l’apassiona el color, les tipografies i les composicions. Desenvolupa i dissenya identitats visuals corporatives: manuals d’estil, papereria corporativa (targetes, sobres, cartes, paper de pressupost i factura, carpetes, tríptics, díptics, firmes electròniques, etc.). Maqueta revistes, catàlegs, llibres, il·lustra portades i interiors, dissenya landings, banners i mailings. També està especialitzat en retolació i senyalètica en gran format, gràfiques per a stands ferials, rollups, totems, etc. Compta amb un grup de col·laboradors per portar a terme projectes complexos, per donar el màxim servei professional: programadors, fotògrafs, impressors, etc.

Leave a Reply

*