TEL: Fem visible l’invisible

Creativitat i disseny gràfic per a l’exposició d’il·lustracions que ha organitzat el col·lectiu d’il·lustradors del Penedès Gargot i ATELCA (Associació del Trastorn Específic del Llenguatge a Catalunya) , que té lloc a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès (Barcelona) i que es podrà visitar fins a finals d’octubre. Amb el títol «TEL: fem visible l’invisible«, l’objectiu és mostrar amb il·lustracions aquest trastorn que afecta la comunicació.

He realitzat el logotip, cartell, rollup, flyers i làmines explicatives que acompanyen les il·lustracions de l’exposició. També he col·laborat amb una il·lustració per a l’exposició.

Creatividad y diseño gráfico para la exposición de ilustraciones que ha organizado el colectivo de ilustradores del Penedès GargotATELCA (Asociación del Trastorno Específico del Lenguaje a Catalunya) , que tiene lugar a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès (Barcelona)  y que se podrá visitar hasta a finales de octubre. Con el título «TEL: fem visible l’invisible«, tiene como objetivo mostrar en ilustraciones este trastorno que afecta la comunicación.

He realizado el logotipo, cartel, rollup, flyers y láminas explicativas que acompañan las ilustraciones de la exposición. También he colaborado con una ilustración para la exposición.